Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønn & Frisk smak på farten

Våre fargerike begersalater er supre måltidsløsninger når du er på farten! Lær mer om hvorfor du burde spise dem og hva som gjør dem så unike.

Grønn & Frisk smak på farten

Tredelt for ekstra frisk salat

Våre klassiske begersalater har tre kammer – noe som gjør at de skiller seg litt ekstra ut. Dette gjør at råvarene holder seg friske og at du kan blande ingrediensene selv. Salat og grønnsaker, kylling eller skinke og topping kommer i hvert sitt kammer – da bevares både smak og konsistens. Og i tillegg til god smak i salatene følger det selvsagt også med en hendig gaffel.

Folkets favoritt

Visste du at Grønn & Frisk Kyllingsalat er Norges mest solgte lunsjsalat? Det er ikke uten grunn! Salaten består av gode råvarer som passer ekstra godt sammen. Kylling og sprø salat gir mye godt å tygge på og for ekstra crunch har vi blandet inn litt rødkål og purre. Marinerte pastaskruer og en smakfull crème fraîche-dressing sørger for god smak.

En pastasalat for enhver smak

I vårt salatsortiment finner du også to ferske, håndlagde pastasalater – en variant med skinke og en med kylling. Salatene er komplette lunsjsalater med mye smak og er supert når du trenger en enkel lunsj eller ekstra påfyll på farten. Det følger selvfølgelig med gaffel her også.

I alle våre salater får du med en smakfull dressing og en hendig gaffel, slik at du kan nyte god salat når som helst og hvor som helst.
I alle våre salater får du med en smakfull dressing og en hendig gaffel, slik at du kan nyte god salat når som helst og hvor som helst.

Alle salatene fra Grønn & Frisk kan nytes som både lunsj eller mellommåltid – perfekt når du vil ha friske salater med masse god smak.