Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønnere pizza

Lag en grønnere pizza med et par enkle grep og nyt den italienske klassikeren med god samvittighet!

Grønnere pizza

Start med deigen 

Det finnes mange måter å gjøre pizzadeigen grønnere på. Vår Blomkålris er perfekt å tilsette i deigen og gir den mer smak og en saftig konsistens. Du finner en enkel oppskrift på blomkål-bunn her. En annen måte å snike inn litt ekstra grønt i pizzaen på er ved å tilsette en god neve med spinat i deigen. Da får du en lekker og fargesterk pizza i samme slengen. Du finner oppskrift på spinat-deig her. 

Spinat gir en fresh farge til pizzaen!

Kjør på med grønn topping 

Pizzaen blir grønnere ved å redusere eller droppe kjøttet, og heller toppe med friske og fargerike grønnsaker. Her er det kun fantasien som setter grenser – grønnsaker som squash, brokkoli og avokado trenger kun kort varmebehandling i ovnen, og resultatet blir like bra hver gang.

Prøv deg fram med dine favorittgrønnsaker!

Ikke glem å drysse på 

Etter steking kan du toppe pizzaen med frisk Babyspinat eller aromatisk Ruccula, som gir pizzaen det lille ekstra. Om du vil ha mer crunch kan du drysse over litt ristede Pinjekjerner eller kanskje en håndfull Minigrissini

Med alle disse grønne tipsene er det ingenting i veien for at en pizza kan være både et enkelt og grønt middagsalternativ for hele familien. 

Vil du ha mer grønn inspirasjon? Se våre beste middagsoppskrifter her. 

Hvor får du kjøpt produkter fra Grønn & Frisk? 

Produkter fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.