Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerens beste wraphack

Wraps er populært for både store og små, og krever få ingredienser og lite planlegging om du prøver vårt smarte wraphack!

Sommerens beste wraphack

Superenkelt og godt 

Wraps er populært i alle aldersgrupper, rett og slett fordi det er så enkelt å lage! Det passer utmerket på tur, i parken eller på farten, og kan lages på forhånd. Som en grunnoppskrift kan man si at wraps består av fire elementer: 

  • Tortillalefser eller potetlomper 
  • Grønnsaker 
  • Kjøtt, fisk, kylling eller et vegetarisk alternativ som bønner eller linser 
  • Krydder eller dressing 

Med disse fire på plass er det bare fantasien som setter grenser!

Som skapt for wraps 

I vårt brede sortiment har vi mange grønnsaksblandinger som passer til ulike wraps, men ingen av blandingene slår Grønnkål Mix, som omtrent er som skapt for å brukes i wraps. Grønnkål Mix er en ferdig kuttet og blandet miks med grønnkål, hodekål, rødbete, rødkål og gulrot, som er en mild blanding som faller i smak hos de fleste. Blandingen kan spises rå eller varmebehandles, som gjør den ekstra anvendelig. 

Grønnkålen er rik på vitamin A, E og C og er en kilde til vitamin B6, folat og kalsium. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin A, vitamin C og folat til å redusere tretthet og utmattelse, og bidrar til et normalt immunforsvar. Dette gjør blandingen til et smart wrapfyll til lunsj og middag for store og små! 

Så enkelt kan det gjøres! Prøv en av våre wrap-kombinasjoner:

  • Lys vegetarwrap med Grønnkål Mix, Godt Til Trippel Bønnesalat og Guacamole. 
  • Fullkornswrap med Grønnkål Mix, røkelaks, kremost og rødløk. 
  • Fullkornswrap med Grønnkål Mix, stekt kylling og Crème Fraîche-dressing.