Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerens enkleste salater

En smakfull salat er en selvfølge på middagsbordet i sommersesongen og med våre lekre Sommerens-salater blir det ekstra enkelt å servere digg tilbehør som alle kan like.

Sommerens enkleste salater

Perfekt som tilbehør, skikkelig god alene

Sommerens-sortimentet vårt består av sesongens nyhet Blomkålsalat og publikumsfavoritten Brokkolisalat. Salatene er sprø og smakfulle og passer ypperlig som tilbehør til grillmaten, men kan også spises som en rask lunsjsalat. Topp dem gjerne med tranebær, hakkede nøtter eller vår crunchy salattopping.

Vår sprø brokkolisalat er supergodt tilbehør til en god biff.

Bare åpne, ha i dressingen og rist  

Sommerens salater er allerede klare til å spises, det eneste du trenger å gjøre er å åpne lokket litt, gjerne halvveis, blande i dressingen og riste godt. Hold godt på lokket slik at salaten ikke faller ut. Ristingen gjør at dressingen blandes jevnt på hele salaten – superpraktisk og veldig enkelt.

Sommerens salater får du i et superpraktisk beger som også kan brukes som en skål.

Våre sommersalater kommer i en praktisk bolle som gjør at du enkelt kan spise dem hvor som helst, enten det er hjemme på balkongen, ved strandkanten eller på båttur!

Blomkålsalaten fra Grønn & Frisk får du kun kjøpt hos MENY og SPAR. Brokkolisalaten får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.