Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fiskekaker med coleslaw og poteter

Råkost er en naturlig følgesvenn til fiskekaker. Server med sprø poteter til!

  • 4 porsjoner
  • 30 minutter
  • Lett
Fiskekaker med coleslaw og poteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

  • Fiskekaker med coleslaw og båtpoteter

    • 1 pose råkost mix*
    • 400 g fiskekaker*
    • 1 pakke grillpoteter*
  • Coleslaw-dressing

    • 3 ss rømme*
    • 3 ss majones*
    • sitron*
    • salt og pepper*
  • Urteolje

    • 1 dl olivenolje*
    • urter (persille, basilikum eller koriander)*
    • sitron*
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Varm fiskekakene i litt smør i en stekepanne.
  2. Del hvitløkspotetene i båter og varm dem i ovnen eller pannen.
  3. Lag en dressing av like deler majones og rømme.
  4. Smak dressingen til med salt, pepper og sitron og bland med råkosten.
  5. Bland 1 dl olivenolje med finhakkede urter, salt, pepper og en skvis sitron og ha over potetene.

Næringsinnhold