
I vannbad
Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
Grønn & Frisk Fersk Potetstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder poteter, melk, smør og en liten klype havsalt og pepper. Grønn & Frisk Fersk Potetstappe varmes opp på ti minutter.
Fersk Potetstappe er perfekt tilbehør til kjøtt, fisk, kylling eller en frisk salat.
Fersk Potetstappe smaker mildt av melk, smør og en liten klype salt og pepper.
I vannbad
Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.
Kjølevare: 0–4 °C.
Kildesorteres som plast.
Vi benytter helst norske poteter dyrket av lokale produsenter. I perioder benytter vi poteter fra Danmark.