Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Asiatiske liljer

Trendy, holdbare og vakre blomster!

Asiatiske liljer
Vanning

Vask en vase og tilsett holdbarhetsmiddelet fra REMA 1000. Ha i kaldt og rent vann. Fjern bladene nederst på stilkene, slik at de ikke kommer i kontakt med vannet. Snitt blomstene diagonalt med en skarp kniv. Snittet skal være omtrent 2-3 centimeter langt.

Plassering/solforhold

Plasser blomstene lunt, ikke i direkte sollys eller trekk. Blomstene bør heller ikke stå nær en varmekilde, som en ovn eller en peis.

Holdbarhet

Settes de kaldt om natten øker holdbarheten.

Sesong

Hele året.

Botanisk navn

Lilium Asiatic Hybrids

Asiatiske liljer har lange, vakre stilker. Blomsterklokkene er praktfulle og store, og finnes i mange lekre farger. Rosa, hvite, røde, gule eller oransje– hos REMA 1000 finner du din favoritt. Blomstene holder seg lenge, og er nydelige som gave til deg selv eller noen du er glad i. Buketten ser fyldig og vakker ut, spesielt når knoppene springer helt ut.

Asiatiske liljer er nydelige alene, men kan også mikses med andre blomster. Lag en ensfarget og stilren bukett, eller la kreativiteten din blomstre i en fargeglad oppsats. Sett buketten på et lunt sted, uten direkte sollys eller trekk. Husk å tilføre holdbarhetsmiddel og gi blomstene rent og kaldt vann. Da trives de godt.