Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Roser

Dette er den mest solgte blomsten vi har i REMA 1000. Roser er perfekte til alle anledninger.

Roser
Vanning

Bruk en ren vase som gjerne er vasket med klor. Tilsett posen med holdbarhetsmiddel i vasen, før du heller i kaldt, rent vann. Holdbarhetsmiddelet er med på å holde bakterienivået i vannet nede, samtidig som det gir rosene næring. Fjern bladene nederst på stilkene, slik at de ikke er i vann. Bladene er nemlig med på å skape bakterievekst. 

Plassering/solforhold

Snitt rosene på skrå med en skarp kniv. Bruk gjerne en tapetkniv til dette. Snittet skal være 2-5 centimeter. Kald oppbevaring gjør at rosenes holdbarhet forlenges. Et tips er derfor å plassere dem i et kaldt rom om kvelden, slik at rosene står kjølig om natten. Skulle rosene bli slappe i blomsten, så kan de skråsnittes lengre opp på stilken. Det gjør at de trekker mer vann, noe som også forlenger holdbarheten.

Sesong

Hele året.

Botanisk navn

Rosa

Fåes kjøpt hos:

En vakker rosebukett sprer mye glede, uansett om den er til deg selv, til din kjære eller en god venn. Roser er tross alt selve symbolet på kjærlighet. Den populære snittblomsten er helt nydelig i seg selv, men passer også perfekt sammen med andre blomster.

Vår bestselger er Ansvarsrosen. Det er en flott kvalitetsrose, som i tillegg gir noe tilbake til lokalsamfunnet rosene dyrkes i. Dette kan du lese mer om her og på rema.no.

Hos oss i REMA 1000 får du fem dagers holdbarhetsgaranti på alle snittblomster. Kjøper du en rosebukett som ikke holder garantien, får du en ny.