Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Brudeslør

Nydelige, romantiske og søte som hvite skyer!

Brudeslør
Vanning

Fyll vasen med rent og friskt vann hver dag. 

Plassering/solforhold

Buketten skal ikke stå i nærheten av en varmekilde, eller i direkte sollys.

Stelletips

Fyll en vase med kaldt vann og ha i holdbarhetsmiddel. Snitt blomstene diagonalt, med en ren og skarp kniv. La hvert snitt være cirka 2-3 centimeter langt. Fjern bladene nederst på grenene, slik at de ikke kommer i kontakt med vannet.

Holdbarhet

Holdbarheten er svært god. Brudeslør holder seg friske i et par uker, spesielt når de settes kaldt om natten. Denne blomsten er også vakker tørket.

Sesong

Mai til oktober.

Botanisk navn

Gypsophila

Brudeslør er en favoritt på bordet, som gave eller i blomsterbuketter. Hos REMA 1000 får du nydelige brudeslør, og det finnes alltid en anledning til å unne seg litt hverdagsluksus.

Finn fram en klar eller farget vase, og fyll den med kaldt vann. Ha i vakre brudeslør og skap blomstermagi. Prøv også å mikse brudeslør og eukalyptus for et nordisk og morderne uttrykk. En kombinasjon av roser og brudeslør gir omgivelsene et varmt og vakkert utrykk.

Blomsten er like elegant som den er holdbar. Med andre ord sprer brudeslør glede lenge, spesielt om du tilsetter holdbarhetsmiddel og lar buketten stå kaldt om natten. Hos oss i REMA 1000 får du fem dagers garanti på alle avskårne blomster.