Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Idrettsfrukt

Idrett handler om sunnhet og helse. Derfor burde det tilbys sunne matvarer under alle idrettsarrangementer. Vi i BAMA mener at fysisk aktivitet og et sunt og godt kosthold hører naturlig sammen.

Idrettsfrukt

Derfor «sponser» vi alle idrettslag i Norge som er medlem av Norges Idrettsforbund, ved å gi dere 50% rabatt på frukt, Bendit-produkter og juice når dere handler BAMA-varer i butikken.

Idrett handler om sunnhet og helse. Det samme bør gjelde for alt idrettslagene tilbyr av mat og drikke på sine arrangementer, enten det er til utøvere eller tilskuere, til barn eller voksne.

fruktbegre.png

Rabatten får dere enten frukten skal spises i forbindelse med vanlig trening, eller selges til deltakere og tilskuere på en cup eller et stevne. Tilbudet fra BAMA heter Idrettsfrukt. Det er tilgjengelig for alle lag i alle idretter og over hele landet.

Ved å selge frukt, støtter du ditt idrettslag og støtter opp om Eat Move Sleep. Et konsept som setter fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av et sunt kosthold, fysisk aktivitet og nok søvn.