Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kutteskolen

Lær deg å kutte de vanligste norske grønnsakene med Jan Robin og Kutteskolen!

Kutteskolen

Det er både gøy og smart å lære seg å kutte grønnsaker på riktig måte! 

  • Riktig kutting utvider repertoaret ditt og gir bedre matforståelse 
  • Smartere kutteteknikker reduserer matsvinnet når du vet hvordan du skal bruke hele grønnsaken 
  • Økt kunnskap sparer deg for tid under matlagningen 

Slik kutter du løk i båter 

Slik lager du strimlet spisskål

Slik kutter du squash i kuber 

Slik kutter du brokkolistilken

Slik kutter du blomkålbuketter 

Slik lager du strimlet kinakål 

Slik lager du strimlet pak choy 

Slik kutter du potetstaver

Slik kutter du strimler av gulrot

Slik finkutter du løk 

Slik kutter du løkringer 

Slik kutter du neper i båter