Slik velger du riktige tomater til matlagningen Søte tomater kommer i mange forskjellige sorter, farger og smaker – Jan Robin gir deg de beste tipsene om hvilke tomater som passer til hva og hvordan du burde bruke dem. Les mer
Det norske juleeplet Nå får du endelig norske epler helt fram til jul – nyt de fantastiske, røde juleeplene mens de er her. Les mer
Sesong for små poteter Små poteter er fulle av smak og er klare på kort tid – en perfekt potetvariant for deg som ikke vil la god smak gå på bekostning av tid. Les mer
Små poteter – stor smak Små poteter er fulle av smak og er klare på kort tid, noe som gjør dem perfekt til både hverdags og fest. Jan Robin deler sine favorittoppskrifter som viser potetene fra sin beste side. Les mer
Endelig er den norske spisskålen her Norsk spisskål gir deg smaken av sommer i høstmørket – nyt den sprø delikatessen mens den er i sesong. Les mer
Roten til alt godt Nå er norske rotgrønnsaker på sitt beste. Her er noen tips til hva du kan bruke dem til! Les mer
Nyt smaken av fersk buntløk og vårløk Det gjelder å gripe muligheten når den er der, for norsk buntløk og vårløk har kort sesong – og den befinner vi oss i akkurat nå. Les mer
3 sommerlige retter med sesongens blomkål og brokkoli Nå er disse to smaksrike «slektningene» på vei fra jordet til bordet, og alle ganer gleder seg. Les mer
Rydd plass på tallerkenen – nå er norske nypoteter i sesong! Endelig er de her, de norske nypotetene. Vi gjør gjerne stas på sommerens aller første, og ekstra smakfulle, poteter. Les mer
Grønnsaker på grillen Norske grønnsaker på grillen løfter sommermaten til nye høyder. Kortreiste råvarer byr på maksimal smak og konsistens, og trenger derfor ikke mer enn en lett varmebehandling for å kunne serveres under parasollen på balkongen eller i hagen. Les mer
Norge på sitt beste Norske grønnsaker er i en klasse for seg selv og gjennom sommeren fylles grønnsaksdisken opp med ferske, norske grønnsaker som er fulle av smak. Grønnsakene blir dyrket av dyktige produsenter som jobber dag og natt med å produsere kortreiste kvalitetsgrønnsaker som gir oss Norge på sitt beste. Les mer
Tre knallgode retter med sesongens norske tomater Her er tre kjappe retter som du bør prøve nå som norske tomater er på sitt beste. Smaksløkene dine vil takke deg! Les mer
Familierøtter På Hasle Gård har tre generasjoner sitt daglige virke. Vi besøkte gården for å finne hemmeligheten bak Hasle-familiens fantastiske rotgrønnsaker. Les mer
Tror på bønner På Eik Gartneri er Ronny Sten tredje generasjons bønneprodusent. Og der i gården er troen på bønneprodukter sterkere enn noen gang. Les mer