Gå til hovedinnhold
Gå til hovedmeny
Meny
Lukk
Søk etter
Produkter
Tomater
Salater
Poteter
Rotgrønnsaker
Løk
Kål
Bønner
Diverse grønnsaker
Frukt og bær
Se alle våre produkter
Aktuelt
I sesong
Kutteskolen
Potetskolen
Grønnsaksskolen
Norge på sitt beste
Gartnerprat
Se flere artikler
Oppskrifter
Oppskrifter med poteter
Oppskrifter med gresskar
Oppskrifter med rotgrønnsaker
Oppskrifter med tomater
Oppskrifter med salater
Oppskrifter med frukt og bær
Se alle oppskrifter
Sesongkalender
Forbrukerhenvendelser
Du er her
Gartner
Oppskrifter
Lunsj
Lunsj
Lunsj
Potetgrateng
Potetpizza
Frisk sommersalat
Panzanella-salat med mozzarella
Ovnsbakte cherrytomater
Sommerkålsalat med grillet sitron og hvitløksbrødsmuler
Blomkålsuppe med urter og bokhvetestrøssel
Blomkålris med urtedressing
Sommersalat med sitrus
Brokkolisuppe med kokosmelk
Salat med jordbærvinaigrette og blåmuggost
Grillede neper med basilikumolje
Nepesalat med lime- og ingefærdressing
Pizza med potet og rosmarin
Potetsalat med kapers og reddik
Vårløksbrød
Grillet vårløk med rugbrødsmuler
Råkostsalat med krydderdressing
Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter
Rødløksterte med chèvre og timian
Tomatsalat med melon og mozzarella
Knutekål- og appelsinsalat med mandelstrøssel
Tomatsalat med løk
Løksuppe med ostesmørbrød
Squashspagetti med pesto og sukkererter
Grillet squash med mandler, lime og mynte
Squash-carpaccio med ristede valnøtter og fetaost
Knutekålsalat med sitrusvinaigrette
Kålrot-røsti med estragonmajones
Landbrød med rørte bringebær
Bringebær og grønnkålsalat
Ristet landbrød med stekte moreller
Bakte rødbeter med mozzarella, pesto og dukkah
Rødbetsuppe
Tagliatelle med ricotta og minipurre
Pai med minipurre og ruccola
Bønnesalat med ruccola- og myntepesto
Dampede bønner med aioli
Brekkbønner med sesam og hvitløk
Minipurre- og potetsuppe
Dampede sukkererter med urtesalt
Isbergsalat med Roquefort
Salat med aspargesbønner og nektariner
Grillede gulrøtter og rødbeter med urtemiks
Spisskål på asiatisk vis
Potetsalat med friske urter
Røstipoteter med parmesan
Eplesalat med brødbiter
Salat med grillede plommer, chèvre og karamelliserte nøtter
Lun brokkolisalat med couscous
Bakte beter med byggryn og mynteyoghurt
Grønnsakstallerken med syltet rødløk, rødbethummus og urtedressing
Potetomelett med chorizo og parmesan
Grønne wraps
Brokkoli- og blomkålwok med chiliolje
Coleslaw med knutekål og yoghurtdressing
Grillspyd med Juanita-tomater
Tomattoast
Bruschetta med kremost og tomatsalat
Fruktige isbergruller
Grillet salat med parmesan, aioli og krutonger
Crispisalat med frisk sellerikrem
Eggepanne med rosettkål
Røstet rosettkål med chorizo
Saltkokte nypoteter med purrekrem og rogn
Salat med tomater, melon og bær
Blomkålsalat med rødløk og granateple
Varm løksalat fra grillen
Helgrillet gulrot med frisk gulrotsalat
Pikante patatas bravas
Varm potetsalat med brokkoli og aspargesbønner
Gnocchi
Røstipotet
90-talls lørdagspoteter
Små saltkokte poteter med rømme og løyrom
Potetlefser
Tomatrisotto med Juanitatomater
Friske tomater med parmesancrunch
Grillet nepesalat
Rosmaringrillet squash med sitron og syltet løk
Superfrisk grillet spisskålsalat
Kokte nypoteter med smør og persille
Kokte nypoteter med estragon og syltet løk
Cæsarpoteter
Squashkuber med chili- og sitrongresskaramell
Squashnudler med crispy chili
Spisskålsalat med sitrusdressing
Curtido – syltet kålsalat
Soyakaramellisert løktoast
Frisk høvlet blomkålsalat
Brokkolisalat av stilk
Grillede brokkolibuketter
Brokkoli-couscous med urter og granateplekjerner
Rødbet-tartar
Sellerirotquesadilla
Sellerirotsuppe
Kålrotnuggets
Rødbetsalat
Kyllingtaco med salatløk
Enkel salat med salatløk
Kremet jordskokksuppe
Kremede brokkolinudler toppet med ost
Brokkolivafler med rømme og parmesan