
Middag
Middag


Luftig potetaioli

Potetomelett med chorizo og parmesan

Potetvaffel

Potetsmash

Bakte grønnsaker

Panzanella-salat med mozzarella

Ovnsbakte cherrytomater

Sommerkålsalat med grillet sitron og hvitløksbrødsmuler

Smørdampet sommerkål med smør og timian

Pannestekt sommerkål med umamismør

Coleslaw

Marinert blomkålbiff

Blomkålsuppe med urter og bokhvetestrøssel

Blomkålris med urtedressing

Blomkålpuré med gressløkolje og sprøstekt kapers

Sommersalat med sitrus

Grillet brokkoli med sitrussaus

Brokkolisuppe med kokosmelk

Salat med jordbærvinaigrette og blåmuggost

Grillede neper med basilikumolje

Nepesalat med lime- og ingefærdressing

Ovnsbakte neper med urtesmør

Ovnsbakte nypoteter med rosmarin

Potetsalat med kapers og reddik

Vårløksbrød

Grillet vårløk med rugbrødsmuler

Råkostsalat med krydderdressing

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter

Knutekål- og appelsinsalat med mandelstrøssel

Løksuppe med ostesmørbrød

Hurtigsyltet rødløk

Grillet squash med mandler, lime og mynte

Squash-carpaccio med ristede valnøtter og fetaost

Knutekålsalat med sitrusvinaigrette

Syltet knutekål

Kålrotchips

Kålrot-røsti med estragonmajones

Bringebær og grønnkålsalat

Bakte rødbeter med mozzarella, pesto og dukkah

Rødbetsuppe

Stekt minipurre

Pai med minipurre og ruccola

Bønnesalat med ruccola- og myntepesto

Bønnekasserolle med brekk- eller voksbønner

Dampede bønner med aioli

Brekkbønner med sesam og hvitløk

Helbakte gulrøtter med hasselnøtter

Minipurre- og potetsuppe

Dampede sukkererter med urtesalt

Salat med aspargesbønner og nektariner

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Asiatisk råkostsalat med ingefær- og sesamdressing

Spisskål på asiatisk vis

Pannestekt spisskål

Potetsalat med aioli og pesto

Potetsalat med friske urter

Ostefylte potetskivestabler med timian

Potetmos med bakt hvitløk

Røstipoteter med parmesan

Eplesalat med brødbiter

Salat med grillede plommer, chèvre og karamelliserte nøtter

Blomkålcurry

Minestronesuppe

Bakte beter med byggryn og mynteyoghurt

Bakt sellerirot, pastinakk og persillerot

Bakte beter

Grønnsakstallerken med syltet rødløk, rødbethummus og urtedressing

Råkostsalat med valmuefrødressing

Potetpizza

Brokkoli- og blomkålwok med chiliolje

Coleslaw med knutekål og yoghurtdressing

Squashspagetti med pesto og sukkererter

Grillet salat med parmesan, aioli og krutonger

Gratinert rosettkål med ostesaus

Røstet rosettkål med chorizo

Varm løksalat fra grillen

Helgrillet gulrot med frisk gulrotsalat

Persillerotpuré med sitron

Rå pastinakkchips med rømmedip

Helbakt sellerirot

Frisk og syrlig betesalat

Pikante patatas bravas

Småpoteter rullet i sesam og chili

Varm potetsalat med brokkoli og aspargesbønner

Gnocchi

Røstipotet

90-talls lørdagspoteter

Små saltkokte poteter med rømme og løyrom
