Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kokte små mandelpoteter

Kokte mandelpoteter er en klassiker – de passer like godt til hverdags som til julemiddagen.

  • 4 porsjoner
  • 12 minutter
  • Lett
Kokte små mandelpoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 600 g små mandelpoteter*
    • frisk persille*, kan sløyfes
    • revet parmesan*, kan sløyfes
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann i en romslig kjele.
  2. Skru ned varmen slik at vannet småputrer. Ha i potetene og la de småkoke i ca. 15 minutter. Om potetene er veldig små kan du ta en sjekk etter ca. 12 minutter. 
  3. Kjenn etter med en skarp kniv for å se om de er ferdige. Om potetene faller av kniven er de ferdige. 
  4. Ha potetene over i en skål og krydre gjerne med litt frisk persille og revet parmesan.

Næringsinnhold

Relaterte produkter