Gå til hovedinnhold
Gå til hovedmeny
Meny
Lukk
Søk etter
Produkter
Tomater
Salater
Poteter
Rotgrønnsaker
Løk
Kål
Bønner
Diverse grønnsaker
Frukt og bær
Se alle våre produkter
Aktuelt
I sesong
Kutteskolen
Potetskolen
Grønnsaksskolen
Norge på sitt beste
Gartnerprat
Se flere artikler
Oppskrifter
Oppskrifter med poteter
Oppskrifter med gresskar
Oppskrifter med rotgrønnsaker
Oppskrifter med tomater
Oppskrifter med salater
Oppskrifter med frukt og bær
Se alle oppskrifter
Sesongkalender
Forbrukerhenvendelser
Du er her
Gartner
Oppskrifter
Tilbehør
Tilbehør
Tilbehør
Potetgrateng
Frisk sommersalat
Bakte grønnsaker
Tomatsalsa med tortillachips
Panzanella-salat med mozzarella
Ovnsbakte cherrytomater
Klassisk tomatsaus
Sommerkålsalat med grillet sitron og hvitløksbrødsmuler
Smørdampet sommerkål med smør og timian
Pannestekt sommerkål med umamismør
Coleslaw
Marinert blomkålbiff
Blomkålris med urtedressing
Blomkålpuré med gressløkolje og sprøstekt kapers
Sommersalat med sitrus
Grillet brokkoli med sitrussaus
Brokkolidip med brokkolistaver
Salat med jordbærvinaigrette og blåmuggost
Grillede neper med basilikumolje
Nepesalat med lime- og ingefærdressing
Ovnsbakte neper med urtesmør
Ovnsbakte nypoteter med rosmarin
Potetsalat med kapers og reddik
Vårløksbrød
Grillet vårløk med rugbrødsmuler
Råkostsalat med krydderdressing
Knutekål- og appelsinsalat med mandelstrøssel
Coleslaw med knutekål og yoghurtdressing
Tomatsalat med løk
Hurtigsyltet rødløk
Grillet squash med mandler, lime og mynte
Squash-carpaccio med ristede valnøtter og fetaost
Knutekålsalat med sitrusvinaigrette
Syltet knutekål
Hummus med kålrot- og knutekålstaver
Kålrotchips
Kålrot-røsti med estragonmajones
Landbrød med rørte bringebær
Bringebær og grønnkålsalat
Rødbethummus
Bakte rødbeter med mozzarella, pesto og dukkah
Stekt minipurre
Dampede bønner med aioli
Brekkbønner med sesam og hvitløk
Helbakte gulrøtter med hasselnøtter
Dampede sukkererter med urtesalt
Plommepai
Isbergsalat med Roquefort
Ovnsbakt fersk løk
Grillet løk
Wokede brekk- og voksbønner med yoghurtdip
Salat med aspargesbønner og nektariner
Grillede gulrøtter og rødbeter med urtemiks
Asiatisk råkostsalat med ingefær- og sesamdressing
Spisskål på asiatisk vis
Pannestekt spisskål
Potetsalat med aioli og pesto
Potetsalat med friske urter
Ostefylte potetskivestabler med timian
Potetmos med bakt hvitløk
Røstipoteter med parmesan
Eplesalat med brødbiter
Salat med grillede plommer, chèvre og karamelliserte nøtter
Blomkålcurry
Lun brokkolisalat med couscous
Minestronesuppe
Bakt sellerirot, pastinakk og persillerot
Bakte beter
Grønnsakstallerken med syltet rødløk, rødbethummus og urtedressing
Råkostsalat med valmuefrødressing
Tomatsalat med melon og mozzarella
Smørdampede neper og reddiker
Tomatsashimi
Råkostsalat
Fruktige isbergruller
Grillet salat med parmesan, aioli og krutonger
Eggepanne med rosettkål
Gratinert rosettkål med ostesaus
Røstet rosettkål med chorizo
Grillet blomkål med smør, nøtter og urter
Saltkokte nypoteter med purrekrem og rogn
Superfrisk grillet kål
Nypoteter med urter og smør
Salat med tomater, melon og bær
Stekte blomkålbuketter
Coleslaw med spisskål
Varm løksalat fra grillen
Persillerotpuré med sitron
Rå pastinakkchips med rømmedip
Frisk og syrlig betesalat
Oppblåste mandelpoteter med limesalt
Pannestekte poteter
Småpoteter rullet i sesam og chili
Varm potetsalat med brokkoli og aspargesbønner
Gnocchi
90-talls lørdagspoteter
Potetlefser
Friske tomater med parmesancrunch
Kokte nypoteter med smør og persille
Kokte nypoteter med estragon og syltet løk
Cæsarpoteter
Spisskålsalat med sitrusdressing
Curtido – syltet kålsalat
Brokkolisalat av stilk
Grillede brokkolibuketter
Syltet løksalat
Brokkoli-couscous med urter og granateplekjerner
Bakt kålrot med sopp og friske epler
Kålrotnuggets
Enkel salat med salatløk
Spanskinspirert tomatsalat
Rotfruktanna
Løkringer i airfryer
Bakte rotgrønnsaker i airfryer
Grillet brokkolini
Pannestekt brokkolini
Grillet brokkolini med parmesan og sitron