
Tilbehør
Tilbehør


Frisk sommersalat

Bakte grønnsaker

Tomatsalsa med tortillachips

Panzanella-salat med mozzarella

Ovnsbakte cherrytomater

Klassisk tomatsaus

Sommerkålsalat med grillet sitron og hvitløksbrødsmuler

Smørdampet sommerkål med smør og timian

Pannestekt sommerkål med umamismør

Coleslaw

Marinert blomkålbiff

Blomkålris med urtedressing

Blomkålpuré med gressløkolje og sprøstekt kapers

Sommersalat med sitrus

Grillet brokkoli med sitrussaus

Brokkolidip med brokkolistaver

Salat med jordbærvinaigrette og blåmuggost

Grillede neper med basilikumolje

Nepesalat med lime- og ingefærdressing

Ovnsbakte neper med urtesmør

Ovnsbakte nypoteter med rosmarin

Potetsalat med kapers og reddik

Vårløksbrød

Grillet vårløk med rugbrødsmuler

Råkostsalat med krydderdressing

Knutekål- og appelsinsalat med mandelstrøssel

Coleslaw med knutekål og yoghurtdressing

Tomatsalat med løk

Hurtigsyltet rødløk

Grillet squash med mandler, lime og mynte

Squash-carpaccio med ristede valnøtter og fetaost

Knutekålsalat med sitrusvinaigrette

Syltet knutekål

Hummus med kålrot- og knutekålstaver

Kålrotchips

Kålrot-røsti med estragonmajones

Landbrød med rørte bringebær

Bringebær og grønnkålsalat

Rødbethummus

Bakte rødbeter med mozzarella, pesto og dukkah

Stekt minipurre

Dampede bønner med aioli

Brekkbønner med sesam og hvitløk

Helbakte gulrøtter med hasselnøtter

Dampede sukkererter med urtesalt

Plommepai

Isbergsalat med Roquefort

Ovnsbakt fersk løk

Grillet løk

Wokede brekk- og voksbønner med yoghurtdip

Salat med aspargesbønner og nektariner

Grillede gulrøtter og rødbeter med urtemiks

Asiatisk råkostsalat med ingefær- og sesamdressing

Spisskål på asiatisk vis

Pannestekt spisskål

Potetsalat med aioli og pesto

Potetsalat med friske urter

Ostefylte potetskivestabler med timian

Potetmos med bakt hvitløk

Røstipoteter med parmesan

Eplesalat med brødbiter

Salat med grillede plommer, chèvre og karamelliserte nøtter

Blomkålcurry

Lun brokkolisalat med couscous

Minestronesuppe

Bakt sellerirot, pastinakk og persillerot

Bakte beter

Grønnsakstallerken med syltet rødløk, rødbethummus og urtedressing

Råkostsalat med valmuefrødressing

Tomatsalat med melon og mozzarella

Smørdampede neper og reddiker

Tomatsashimi

Råkostsalat

Fruktige isbergruller

Grillet salat med parmesan, aioli og krutonger

Eggepanne med rosettkål

Gratinert rosettkål med ostesaus

Røstet rosettkål med chorizo

Grillet blomkål med smør, nøtter og urter

Saltkokte nypoteter med purrekrem og rogn

Superfrisk grillet kål

Nypoteter med urter og smør

Salat med tomater, melon og bær

Stekte blomkålbuketter

Coleslaw med spisskål

Varm løksalat fra grillen

Persillerotpuré med sitron

Rå pastinakkchips med rømmedip

Frisk og syrlig betesalat

Oppblåste mandelpoteter med limesalt

Pannestekte poteter

Småpoteter rullet i sesam og chili

Varm potetsalat med brokkoli og aspargesbønner

Gnocchi

90-talls lørdagspoteter
