Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

En ny vri på julens favoritter

Kålrotstappe, ertestuing og mandelpoteter er supergodt juletilbehør som vi gleder oss til hver jul – og det er faktisk lov å prøvesmake dem før desember kommer. Vi gir deg våre beste hverdagsvrier på juletilbehøret.

En ny vri på julens favoritter

Nye bruksområder til gamle klassikere 

De fleste av oss er godt kjent med julens tilbehør – lun kålrotstappe, fyldig ertestuing og delikate mandelpoteter er noen av klassikerne vi spiser år etter år. Mange kvier seg for å spise julens tilbehør før desember faktisk har begynt, men det finnes faktisk nye og spennende måter å nyte favorittene på uten å bruke opp alt julekruttet!

Har du for eksempel tenkt på at kålrotstappe kan brukes i sprø fritters eller at ertestuingen kan brukes som base i et klassisk karbonadesmørbrød? Supert om du vil prøve noe nytt eller trenger å bruke opp rester!

Kålrotstappe er perfekt i lune fritters! Server med en hjemmelaget dijon-dip.
Kålrotstappe er perfekt i lune fritters! Server med en hjemmelaget dijon-dip.

Prøv en ny vri på julens tilbehør

Vi hjelper deg med beregningen

Juletiden er høysesong for matsvinn og med Julens Middagstilbehør blir det litt enklere å holde oversikt over hvor mye mat du faktisk trenger til middagen. På pakningene står det porsjonsanbefalinger som gir deg en pekepinn til hvor mye du faktisk trenger.

Visste du at?

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene våre er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om potetene eller grønnsakene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle kålrøtter og poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Julens tilbehør fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.