Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Naturlig julegodt

Nyt julen med naturlig julegodt fra Grønn & Frisk!

Naturlig julegodt

I julen er det hyggelig å kose seg litt ekstra og da kan det være spennende å prøve en ny type julegodt. Våre Dryss På-dadler er søte og smakfulle og passer like godt på skitur som i sofakroken. 

Mye smak fra naturlige ingredienser 

Dryss På-dadlene kommer i to varianter: Dadler med kakao og appelsin og Dadler med lakrisrot. Dadlene med kakao og appelsin smaker nesten som appelsinsjokolade og er super når du er litt fysen på noe godt til kaffen. Dadlene er steinfrie og inneholder kun kakao, kakaomasse og appelsinekstrakt. Dadlene med lakrisrot er smaksatt med lakrisrotpulver og har en aromatisk, søt smak. Dadlene er steinfrie og inneholder kun lakrisrotpulver og sheaolje.

Populær på farten

Begge daddelvariantene er ekstra populære fordi de er supre å spise på farten og i tillegg smaker skikkelig godt! En stor bonus er at dadlene har et naturlig innhold av kostfiber og kalium. Dadlene kan spises som de er, men er også gode som topping på frokostblanding eller i kaker eller kjeks. 

Lag dine egne daddelkuler

Daddelkuler med nøtter er skikkelig digg når du trenger litt påfyll – det blir ekstra enkelt å de lage når dadlene allerede er smaksatt! Her har vi brukt peanøtter, men kulene blir også gode med Pekannøtter, Chiafrø, Cashewnøtter eller Valnøttkjerner.

Du trenger:

  • 1 pakke Dadler med kakao og appelsin eller Dadler med lakrisrot
  • ¼ pakke Dryss På Peanøtter 
  • Bakekakao

Slik gjør du det:

  1. Hakk nøttene, alt ettersom hvor fine eller grove du ønsker at kulene skal bli i konsistensen.
  2. Finhakk dadler og ha i en bolle med nøttene. Bland godt og form små kuler med en skje.
  3. Rull kulene i kakao og server. 

Hvor får du kjøpt Dryss På-dadler fra Grønn&Frisk?

Du får kjøpt våre to daddel-varianter hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.