Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Prøvesmak jula med Grønn & Frisk

Klar for julens middager? Prøvesmak julen allerede nå med Julens Middagstilbehør!

Prøvesmak jula med Grønn & Frisk

Smaker akkurat som hjemmelaget

Julens Middagstilbehør fra Grønn & Frisk er laget fra bunnen av og smaker akkurat som hjemmelaget. Vi har utelukkende brukt friske råvarer; mye grønnsaker, litt smør, salt og pepper. Produktene kokes sous vide, en metode som bevarer både smak og farge på en naturlig måte. En stor bonus er at Julens Middagstilbehør gjør at du slipper vasking, skrelling og stapping, som er ekstra praktisk i en hektisk førjulstid.   

Aldri mer knuste poteter

Med Grønn & Frisk Ferdig Kokte Mandelpoteter slipper du knuste og overkokte poteter! Potetene trekkes i sous vide-posen og klippes enkelt når potetene er ferdig. På denne måten får du det samme perfekte resultatet hver gang du skal servere poteter.

En smak av jul i hverdagen

Selv om det er en liten stund til jul kan man fortsatt kose seg med julematen allerede nå. Julemat er noe mange gleder seg til hvert år og med Grønn & Frisk blir tilbehøret perfekt hver gang. Produktene varmer du enkelt i vannbad i kjele eller mikrobølgeovn – det har aldri vært enklere å prøvesmaken julen, selv i hverdagen.

Smaken er det viktigste

Julen er høysesong for matsvinn og med Julens Middagstilbehør blir det litt enklere å holde oversikt over hvor mye mat du faktisk trenger til middagen. På pakningene står det porsjonsanbefalinger som kan være med på å gi en pekepinn til hvor mye du skal beregne per person. I Grønn & Frisk er vi i tillegg opptatt av at råvarene våre er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om potetene eller grønnsakene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle kålrøtter og poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Hvor får du kjøpt Julens Middagstilbehør fra Grønn & Frisk?

Julens Middagstilbehør får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.