Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grått ute – fargerikt på tallerkenen

Nå som den grå og triste senhøsten er i gang for fullt kan det være fint å få inn litt farge i hverdagen, og da spesielt på middagstallerkenen! Vi gir deg tre fargerike retter som lyser opp i høstmørket.

Grått ute – fargerikt på tallerkenen

Våre grønnsaksblandinger gir deg friske og sprø grønnsaker som er ferdig vasket, kuttet og blandet, slik at du enkelt kan lage en ordentlig middag med gode råvarer. Grønnsaksblandingene gjør at du kan servere smakfull mat hver dag og gjør middagsplanleggingen til en drøm! Og husk at i Grønn & Frisk lager vi maten akkurat som du ville gjort hjemme – vi bruker alltid friske og ferske råvarer i sesong. 

Thaisuppe med Wok Mix

Wok Mix er en super base til wok, men er like god i en spicy thaisuppe! Prøv denne lune varianten og topp med tørket kokos. Se hele oppskriften her.

Spagetti bolognese med grønnsaksris

Grønnsaksris består av gulrot, brokkoli og pastinakk – en blanding som smaker skikkelig godt sammen. Bruk grønnsaksrisen i en smakfull vegetarisk bolognese-saus og server med spagetti og parmesan. Se hele oppskriften her.

Kyllingwok med Grønnkål Mix

Grønnkål Mix er en hverdagsklassiker og passer perfekt i en rask wok. Server med stekt kylling og din favorittwoksaus. Se hele oppskriften her

Vil du se flere fargerike middagsretter? Ta en kikk på alle oppskriftene våre her.

Hvor får du kjøpt grønnsaksblandinger fra Grønn & Frisk?

Grønnsaksblandinger fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.