Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønn & Frisk hjelper deg med julens tilbehør

La Grønn & Frisk hjelpe deg med julens superviktige tilbehør!

Grønn & Frisk hjelper deg med julens tilbehør

Friske grønnsaker og gode råvarer

Julen er en tid for god mat og hyggelige stunder rundt middagsbordet. For mange kan julestria bli hektisk og da er det fint å vite at man har en god hjelper på kjøkkenet med Grønn & Frisk.

Julens Middagstilbehør er laget helt fra bunnen av og med gode råvarer; vi bruker mye grønnsaker, litt smør og salt og pepper. Deretter blir produktene kokt sous vide, en metode som bevarer den gode smaken på en naturlig måte. 

Ingen julemiddag uten poteter

Mandelpoteter hører julen til og er klassisk tilbehør enten du serverer ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk. Potetene er ferdig skrelt, og sous vide-metoden gjør at ingen poteter koker i stykker underveis. Dryss gjerne over litt salt og hakket persille rett før servering.

Akkurat som hjemmelaget

I Julens Middagstilbehør-serien finner du også vår ferske Kålrotstappe, Ertestuing, Fløtepoteter med hvitløk, og Kokte Mandelpoteter. Alle produktene er laget på samme måte du ville gjort hjemme på ditt eget kjøkken og smaker ordentlig godt. Resultatet blir like bra hver gang og produktene er klare på kort tid. Sett gjerne ditt eget preg på tilbehøret ved å tilsette litt av kraften til pinnekjøttet i kålrotstappen eller ved å toppe ertestuingen med deilig, sprøstekt bacon.

En jul med bedre samvittighet

Det kan fort bli litt vanskelig å beregne porsjoner når man lager mat, og spesielt når vi lager i stand noe ekstra. Julen kan derfor bli høysesong for rester som du ikke får brukt eller spist opp. Da er det ekstra godt å ha Julens Middagstilbehør – på pakningene finner du porsjonsanbefalinger som kan være med på å gi en pekepinn til hvor mye du skal beregne per person. I Grønn & Frisk er vi i tillegg opptatt av at råvarene våre er ferske og smaker godt – det har ingenting å si om potetene eller grønnsakene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle rødkåler, kålrøtter og poteter, stygge eller fine og bidrar til å redusere matsvinnet. Det er godt for både deg og miljøet. 

Hvor får du kjøpt Julens Middagstilbehør fra Grønn & Frisk?

Julens Middagstilbehør får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.

God jul!