Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Høstens beste nyhet

Nå får du våre smakfulle Fløtepoteter i aluminumsform – helt klare til å settes rett i ovn!

Høstens beste nyhet

Like god som hjemmelaget

Rett i ovn Fløtepoteter med hvitløk lages akkurat som du ville gjort hjemme. Vi bruker gode råvarer som ferske poteter, mild fløte og aromatisk hvitløk som gir Fløtepotetene en rund smak. Potetskivene er kokt sous vide i fløtesausen og deretter smaksatt med litt hvitløk – og smaker like godt som hjemmelaget.

Superenkel å tilberede

Med Rett i ovn Fløtepoteter går middagsplanleggingen som en drøm. Fløtepotetene kommer i en egen aluminumsform som kan settes rett i ovnen – det eneste du trenger å gjøre er å toppe med litt ost. Fløtepotetene gratineres i ovnen på 220°C i 15 minutter. Enklere blir det ikke!

Store og rare poteter

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om potetene i utgangspunktet er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Perfekt for to

Rett i ovn Fløtepoteter kommer i en mindre porsjon som passer perfekt for to personer, og gjør det lett for deg å beregne hvor mye du trenger til middagen.

Rett i ovn Fløtepoteter gjør høstmiddagene enda bedre og sparer deg for vasking, skrelling og kutting, slik at du kan du ha fullt fokus på hovedretten. Fløtepotetene er ekstra gode til kjøtt, fisk eller med en god salat. Du finner våre beste oppskrifter med Fløtepoteter her. Vel bekomme!

Hvor får du kjøpt Rett i ovn Fløtepoteter fra Grønn & Frisk?

Rett i ovn Fløtepoteter får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.