Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ovnsbakte rotgrønnsaker på 1-2-3

Med Grønn & Frisk får du lekre ovnsbakte rotgrønnsaker på kort tid!

Ovnsbakte rotgrønnsaker på 1-2-3

Smakfulle rotgrønnsaker

Rett i ovn Ovnsbakte Rotgrønnsaker er en smakfull grønnsaksblanding bestående av søt gulrot, nøtteaktig pastinakk og mild kålrot. Blandingen er nøye satt sammen og balansert, og passer like godt til kjøtt som til fisk. Grønnsakene er naturlige og uten krydder, som gjør at du kan krydre på den måten du liker aller best.

Går rett i ovnen

Rotgrønnsakene kommer i en praktisk aluminumsform som kan settes rett i ovnen, og som sparer deg for både rot og oppvask. Rett i ovn Rotgrønnsaker tilberedes raskt på 15 minutter, som gjør det til et supert middagstilbehør i en hektisk hverdag.

Tips!

Rett i ovn kan også tilberedes på grill eller i bålpanne. Fjern plastfilmen, sett aluminumsformen på grill eller på bålpannen og grill i 12-15 minutter under lokk. Vend grønnsakene underveis.

Det er smaken som teller

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om grønnsakene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle gulrøtter, pastinakker og kålrøtter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Rett i ovn Rotgrønnsaker gjør høstmiddagene enda bedre og sparer deg for vasking, skrelling og kutting, slik at du kan ha fullt fokus på hovedretten. Rotgrønnsakene er ekstra gode til kylling, kjøtt eller en god salat. Du finner våre beste oppskrifter med Rotgrønnsakene her. Vel bekomme!

Hvor får du kjøpt Rett i ovn Rotgrønnsaker?

Rett i ovn Rotgrønnsaker får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.