Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Julens beste daddeloppskrifter

Vil du prøve en ny oppskrift denne julen? Hva med å lage noe spennende med dadler? Ta en titt på våre beste daddeloppskrifter og la deg inspirere!

Julens beste daddeloppskrifter

Vinterens daddelnyhet

Denne vinteren har vi en smakfull nyhet i Dryss på-sortimentet, nemlig naturlige Medjool-dadler med stein. Dadlene er store, saftige og aromatiske, akkurat slik Medjool-dadler skal være. De er naturlig rike på kostfiber, kalium og magnan og er utrolig anvendelige. Dadlene er supergode å spise som de er, men de kan også brukes i alt fra middagsretter til ulike bakverk.

Hva er medjool-dadler?

Medjool-dadler er en daddelsort som er spesielt kjent på grunn av sin søte, karamellaktige  smak. De blir omtalt som "kongen av dadler", nettopp fordi de er store i størrelsen og utrolig gode på smak. Medjool-dadler er gjerne mørkere i fargen enn andre sorter og konsistensen er kremet. 

Store og søte Medjool-dadler er supert å bruke i smakfulle daddelkuler.

Et naturlig søtningsmiddel

Dadler er et naturlig søtningsmiddel som kan brukes i alt fra frokostblandinger til smoothie og bakst. De gir en søt og aromatisk smak og en lekker gyllenbrun farge til maten. Vi har prøvd oss fram og funnet våre favorittoppskrifter under. 

Hvor får du kjøpt Medjool-dadler fra Grønn & Frisk? 

Du får kjøpt Medjool-dadler fra Grønn & Frisk hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.