Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nyt høstens middager med lune fløtepoteter

Grønn & Frisk Ferske Fløtepoteter med hvitløk er like godt som hjemmelaget og passer ypperlig som tilbehør til høstens middager!

Nyt høstens middager med lune fløtepoteter

Enkel å tilberede

Grønn & Frisk Fløtepoteter gratineres i ovnen med ost og lager seg selv ferdig mens du kan bruke tiden på noe annet. Med Grønn & Frisk Fløtepoteter blir det enkelt å planlegge middagen, enten det er til hverdags eller i helgen.

Fløtepotetpakningene kommer i to størrelser, slik at du kan velge det produktet som passer best for dine middagsplaner. Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø over revet ost. Gratineres i ovnen på 220°C. Den største pakningen (1,2 kg) stekes i 30 minutter og den mindre (500 g) stekes i 15 minutter. 

God smak

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at maten skal være like god som hjemmelaget. Derfor er potetskivene kokt sous vide i en herlig fløtesaus som er smaksatt med litt hvitløk.

Utseende teller ikke

I Grønn & Frisk Fløtepoteter spiller det ingen rolle om potetene er kjempestore eller bitte små. Det som betyr noe er at de er ferske og gode. På denne måten bruker vi alle poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet. 

Grønn & Frisk Ferske Fløtepoteter gjør middagsplanleggingen til en drøm og sparer deg for både tid og fantasi. Ingen vasking, skrelling eller kutting – slik at du kan ha fullt fokus på hovedretten. Server gjerne potetene til kjøtt, fisk eller en god salat.