Nyt høstens middager med lune fløtepoteter | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nyt høstens middager med lune fløtepoteter

Grønn & Frisk Ferske Fløtepoteter med hvitløk er like godt som hjemmelaget og passer ypperlig som tilbehør til høstens lune middager.

Enkelt å tilberede

Grønn & Frisk Fløtepoteter gratineres i ovnen med ost og lager seg selv ferdig mens du forbereder resten av middagen. Raskere og bedre tilbehør får du ikke! Fløtepotetpakningene kommer i to størrelser, slik at du kan velge det produktet som passer best for dine middagsplaner.

Grønn & Frisk Fløtepoteter er enkelt å tilberede og resultatet blir perfekt hver gang. Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø over revet ost. Gratineres i ovnen på 220°C. Den største pakningen (1,2 kg) stekes i 30 minutter og den mindre (500 g) stekes i 15 minutter.

God smak

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at maten skal være like god som hjemmelaget. Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus som er smaksatt med litt hvitløk.

Utseende teller ikke

I Grønn & Frisk Fløtepoteter spiller det ingen rolle om potetene er kjempestore eller bitte små. Det som betyr noe er at de er ferske og gode. På denne måten bruker vi alle poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Grønn & Frisk Ferske Fløtepoteter gjør middagsplanleggingen til en drøm og sparer deg for både tid og fantasi. Ingen vasking, skrelling eller kutting – slik at du kan ha fullt fokus på hovedretten. Server gjerne potetene til kjøtt, fisk eller en god salat. God høstmiddag!