Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Rett i ovn gir deg ekstra tid til påskekosen

Påsken er tid for ferie og late dager, og da vil man gjerne ta seg en ekstra runde i skibakken eller nyte noen varme timer i solveggen. Derfor har Grønn & Frisk lansert «Rett i ovn» som er en serie med friske råvarer som er klare til å settes rett i ovnen, som gir deg ekstra tid til påskekosen!

Rett i ovn gir deg ekstra tid til påskekosen

Påskemiddagen har aldri vært enklere

Rett i ovn er en serie med friske råvarer som er vasket, kuttet og klargjort for deg. Grønnsakene kommer i en praktisk aluminumsform som kan settes rett i ovnen, og som sparer deg for både rot og oppvask. Rett i ovn passer perfekt til påskemiddagen og tilberedes på 15 korte minutter. I mellomtiden kan du fokusere på påskelammet eller en god krimbok.

Småpoteter med rosmarin

Småpoteter med rosmarin er full av god smak og passer til det aller meste. Vi har tilsatt en frisk marinade med rosmarin og sitron som gir potetene en ekstra god aroma. Marinaden er uten salt, så det tilsetter du selv etter eget ønske. Småpoteter med rosmarin er gode til kjøtt, fisk, kylling eller som base i en smakfull potetsalat.

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker er en grønnsaksblanding med mye smak og består av gulrot, pastinakk og kålrot. Grønnsakene er naturlige og uten krydder eller marinade, som gjør at du kan krydre slik du liker best. Ovnsbakte grønnsaker er gode til kjøtt, fisk og kylling.

Tips!

Rett i ovn kan også tilberedes på grill eller i bålpanne. Fjern plastfilmen, sett alumiumsformen på grill eller i bålbanne og grill i 12-15 minutter under lokk. Vend grønnsakene og potetene underveis.

Det er smaken som teller

I Grønn & Frisk spiller det ingen rolle om grønnsakene er litt for store eller ser litt rare ut. Det som betyr noe er at grønnsakene er ferske og smaker godt. På denne måten bruker vi alle gulrøtter og kålrøtter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Grønn & Frisk bidrar til at du kan lage et herlig påskemåltid på kort tid, fordi vi har gjort mesteparten av jobben før du begynner. Påsketilbehøret har aldri vært lettere å planlegge! Vel bekomme!