Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik bruker du Grønnkål Mix

Grønnkål Mix er en av våre mest populære grønnsaksmikser, og kan brukes til det aller meste. Se våre beste middagstips og få inspirasjon til hvordan du får mest ut av denne grønne og sprø blandingen!

Slik bruker du Grønnkål Mix

En miks full av farge og smak

Grønnkål Mix er en smakfull, fersk grønnsaksblanding av grønnkål, hodekål, rødkål, rødbete og gulrot. Blandingen er helt klar til bruk, og vi har kuttet, vasket og tørket hver eneste lille grønnsaksbit slik at du slipper. Miksen har en helt unik sprøhet og kan gjerne spises rå i en salat eller i wraps. Grønnkål Mix er super til steking, wokking og ovnsbaking og er klar på bare et par minutter – perfekt til hektiske hverdagsmiddager!

En base – uendelige middagsmuligheter

Grønnkål Mix er utrolig anvendelig og passer til det aller meste. Den er like god til fisk, kjøtt, kylling eller vegetarretter. Den er også super å bruke som base i en frisk salat eller en fargerik wok. 

Næringsinnhold

Grønnkål Mix er rik på vitamin C og er en kilde til vitamin A, folat og kalium. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin A, vitamin C og folat til å redusere tretthet og utmattelse, og bidrar til et normalt immunforsvar. Derfor kaller vi grønnkålmiksen for super.

Du får kjøpt Grønnkål Mix hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.