Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerens salatnyheter

Salatsesongen er her og vi feirer med å lansere to nye salatblandinger. Bli bedre kjent med nyhetene Rød Babyleaf Mix og Crispi Mix!

Sommerens salatnyheter

Om sommeren vil vi gjerne spise litt lettere og da passer det perfekt å servere en god salat som byr på friske grønnsaker, crunchy teksturer og masse smak. I tillegg er det en enkel rett å sette sammen, spesielt når du tar utgangspunkt i en av våre lekre salatblandinger. Salatene er ferdig vasket og kuttet slik at du kan bruke minst mulig tid på kjøkkenet på solrike ettermiddager. 

Enten du vil lage en sidesalat eller en spennende hovedrett kan vi garantere at årets salatnyheter gjør det ekstra enkelt å sette sammen sommerens beste salater. 

Rød Babyleaf Mix

Rød Babyleaf Mix er en fargerik blanding av unge, røde blader som høstes tidlig for å gi ekstra smak. Her får du rød ruccula, bulls blood og red rhubarb – dette er virkelig en delikat blanding som gjør salaten til et lite kunstverk. I tillegg har hele blandingen et naturlig innhold av kostfiber, folat og kalium. Her har vi servert den med falafler, feta og friske bønner.

Crispi Mix 

Crispi Mix er vår sprøeste salatblanding noensinne, og består av isbergsalat, kinakål, crispisalat og purre, som gir miksen enda mer smak. Blandingen er klassisk, og kan serveres til det aller meste. I tillegg har hele blandingen et naturlig innhold av kostfiber og folat. Her har vi servert den i en klassisk cobb-salat.

Salater til sommermiddagen

Trenger du inspirasjon og tips til gode middagssalater denne sommeren? Ta en titt på våre favoritter under. Enkelte salater passer utmerket som egne middagssalater, mens andre er utmerket tilbehør til annen mat. 

Salatmikser fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.