Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vinterens smarteste middagsnyhet – Grønnsaker til steking

Denne vinteren gjør vi det enda enklere å spise friske, sprø og smakfulle grønnsaker til middag. Nå lanserer vi Grønnsaker til steking som gjør middagen til en aldri så liten smaksfest i hverdagen.

Vinterens smarteste middagsnyhet – Grønnsaker til steking

Dine nye middagsfavoritter

Noen ganger kan det være ekstra vanskelig å komme på hva man skal spise til middag – og da er det fint å ha en god hjelper i bakhånd! Grønnsaker til steking gir deg friske, sprø og fargerike grønnsaker som er ferdig kuttet og klare til steking. Grønnsaksblandingene kommer med en tilhørende glaze som gjør middagen ekstra enkel å planlegge – du trenger bare å bestemme hva du vil ha til. Server dem til kylling, kjøtt, fisk eller vegetarretter. Du finner tilpassede serveringsforslag på de ulike pakkene.

Stekt kylling er raskt å servere med Grønnsaker til steking.

Serveringstips

En pakke med Grønnsaker til steking passer perfekt for 2 personer.  

En helt spesiell glaze

Det som gjør Grønnsaker til steking ekstra smart er de ulike glazene som følger med. I brokkoliblandingen får du en sesamglaze med smak av sesam og soya – perfekt hvis du vil ha en middag med asiatisk preg. I gulrotblandingen får du en rendangglaze med smak av rød curry og kokosnøtt – supert om du liker en mer krydret og eksotisk variant. I blomkålblandingen får du en umamiglaze med fyldig og lett krydret smak – midt i blinken når du vil ha en ordentlig smakfull middag.

Slik tilbereder du Grønnsaker til steking

Stekepanne: Stek grønnsaksblandingen i litt olje på medium varme i ca. 3-5 minutter. Vend underveis. Ta pannen av platen og bland inn glazen før servering.

Stekeovn: Ha grønnsakene i en ildfast form og hell over litt olje. Stek på 200 grader (varmluft) i ca. 10-12 minutter. Vend underveis. Bland inn glazen før servering.

Airfryer: Hell over litt olje og legg grønnsakene i kurven. Stek på 200 grader i ca. 10-12 minutter. Vend underveis. Bland inn glazen før servering.

Grønnsaker til steking passer til det aller meste!

Ta utgangspunkt i smakene i blandingene og server akkurat den middagen du har lyst på – du finner noen gode serveringsforslag under.

Oppskriftsliste

Bli bedre kjent med nyhetene