Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ledige stillinger

Ledige stillinger

BAMA er Norges ledende selskap innen frukt og grønt, og en stor internasjonal aktør med virksomheter i Norden og Europa.

I tillegg har vi en sterk posisjon innen på farten- produkter, ferskforedlet, drikke og blomster. Hver dag jobber rundt 3000 dyktige medarbeidere i inn- og utland for en sunnere og ferskere framtid. Det er også visjonen vår, og stadig flere kommer nærmere målet om 5 om dagen.

Vi skal skape grønn, ansvarlig vekst gjennom ferske og sunne produkter basert på samarbeid i hele verdikjeden.

BAMA opererer innenfor seks ulike forretningsområder i Norge– dagligvare, storkjøkken, industri, servicehandel, blomster og internasjonalt, som omfatter hel- og deleide selskaper i Sverige, Finland, Nederland og Polen. I tillegg kommer sentrale støtte- og servicefunksjoner som blant annet innkjøp, logistikk, økonomi, IT, HR, bærekraft, marketing og kommunikasjon.

Vi har derfor behov for folk med ulik kunnskap, erfaring og kompetanse.

BAMA har i en årrekke vært en forkjemper for bedre folkehelse– sunne vaner bør starte tidlig. Kunnskaps- og inspirasjonskonseptet Eat Move Sleep, i samarbeid med Eat og Norges Fotballforbund, sørger for at barn, unge og deres foreldre lærer om viktigheten av sunt kosthold, bevegelse og nok søvn. Vi samarbeider med en rekke klubber, og lager cuper og arrangementer sammen med dem. På hver cup er det en camp hvor både deltakere og tilskuere kan lære mer om dette. BAMA sponser også noen av Norges største idrettsstjerner.

Vi tar ansvar for bærekraftige løsninger som sikrer god kvalitet fra jord til bord og inspirerer til en sunnere livsstil. Vårt mål er å øke forbruket av sunn og bærekraftig mat ved å levere ferske produkter av høy kvalitet.

BAMA omsatte for 21,5 milliarder kroner i 2022.