
Norske grønnsaker er kanskje best i verden
Endelig er norske grønnsaker her! Smaken av røtter som har vokst i norsk jord er i en klasse for seg, og de kan spises som et fullverdig måltid, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Grønnsaker er naturens egne underverker. De er fulle av smak og næring og fungerer like godt rå som varmebehandlet. Du kan bruke de enkeltvis eller i en kombinasjon – bare fantasien setter grenser. Vi har samlet et knippe forslag til hvordan du kan tilberede dine favoritter.
Tips!
Anbefalt mengde grønnsaker daglig er minst 250 gram?

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter

Gulrotpesto med gulrotchips

Råkostsalat med krydderdressing

Rødbethummus

Bakte rødbeter med mozzarella, pesto og dukkah

Rødbetsuppe

Knutekålsalat med sitrusvinaigrette

Hummus med kålrot- og knutekålstaver

Syltet knutekål

Kålrotchips

Kålrot-røsti med estragonmajones

Grillede neper med basilikumolje

Nepesalat med lime- og ingefærdressing

Ovnsbakte neper med urtesmør

Pai med minipurre og ruccola

Minipurre- og potetsuppe

Tagliatelle med ricotta og minipurre

Stekt minipurre

Bakte grønnsaker
