![Persillerot](/siteassets/fotoware/2023/2/gartner_persillerot_1n.jpg?height=210&mode=crop)
Rotmiks
Rotgrønnsaker er selve basen i norsk matlaging, og her får du hele tre ulike rotgrønnsaker i én pakning. Denne miksen av beter, sellerirot og pastinakk gir deg en god mulighet til å lage et deilig måltid på 1-2-3. Rotmiks inneholder pastinakk, sellerirot og assortere beter (røde, gule og chioggiabeter).
Bruk
Rotmiks kan serveres ovnsbakt som middagstilbehør, brukes i supper og stapper eller i salat.
Tilberedning
Kutt av stilkfestet på grønnsakene og skrell før bruk.
Oppbevaring
Oppbevar Rotmiks i kjøleskap ved 2–4 ºC, gjerne i plastboks eller plastpose.
Ingredienser
25 % sellerirot, 25 % pastinakk og 50 % beter.
Næringsinnhold
Rotmiks er rik på folat og kilde til kalium.