Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Rotmiks

Rotgrønnsaker er selve basen i norsk matlaging, og her får du hele tre ulike rotgrønnsaker i én pakning. Denne miksen av beter, sellerirot og pastinakk gir deg en god mulighet til å lage et deilig måltid på 1-2-3. Rotmiks inneholder pastinakk, sellerirot og assortere beter (røde, gule og chioggiabeter).

Rotmiks
Bruk

Rotmiks kan serveres ovnsbakt som middagstilbehør, brukes i supper og stapper eller i salat. 

Tilberedning

Kutt av stilkfestet på grønnsakene og skrell før bruk. 

Oppbevaring

Oppbevar Rotmiks i kjøleskap ved 2–4 ºC, gjerne i plastboks eller plastpose.

Ingredienser
25 % sellerirot, 25 % pastinakk og 50 % beter.
Næringsinnhold

Rotmiks er rik på folat og kilde til kalium.