Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Påskemiddager med Grønn & Frisk

Grønn & Frisk hjelper deg med å lage et herlig påskemåltid på kort tid – nettopp fordi vi har gjort mesteparten av jobben før du begynner. Feriens middager har faktisk aldri vært enklere å planlegge.

Påskemiddager med Grønn & Frisk

Gode og raskere middagsløsninger

Med Grønn & Frisk blir det enkelt å lage godt tilbehør til påskematen på kort tid. Vårt Rett i ovn-sortiment består av Småpoteter med rosmarinOvnsbakte rotgrønnsaker og Fløtepoteter med hvitløk. Alle formene er fylt med friske og forbehandlede råvarer som helt klare til å settes rett i ovnen og er klare på kun 15 minutter. Om du skal lage mat til flere har vi også Fløtepoteter i to større porsjoner – da blir det nok til både venner og hyttenaboer!

Deilig påskelam med Ovnsbakte Rotgrønnsaker og Småpoteter.
Deilig påskelam med Ovnsbakte Rotgrønnsaker og Småpoteter.

Tips!

Rett i ovn kan også tilberedes på grill eller bålpanne. Bare fjern plastfilmen, sett aluminumsformen på grill eller bålpanne og grill i 12-15 minutter under lokk. Husk å vende grønnsakene og potetene underveis.

Grønn & Frisk til hverdags

Selv om påsken betyr ferie og ekstra fritid for mange, kan fortsatt dagens middag komme litt brått på. Nedenfor har vi samlet flere supergode middagsretter du lager på null komma svisj!

Grønn & Frisk til fest

Det blir ingen påske uten en aldri så liten festmiddag. Nedenfor har vi samlet noen klassiske påskemiddager med mye smak. Og selv om det kanskje ser komplisert ut, er det mye enklere enn du tror! 

Hvor får du kjøpt produkter fra Grønn & Frisk? 

Grønnkål Mix fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI. 

God påske!