Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Lune høstmiddager med Grønn & Frisk

Nå som høsten er her for fullt kan vi trekke innover og kose oss med lune høstmiddager. Vi deler våre beste middagstips med hverdagsfavoritten Rett i ovn.

Lune høstmiddager med Grønn & Frisk

Hverdagens middagstilbehør

Rett i ovn-serien består av tre varianter med middagstilbehør: Fløtepoteter med hvitløk, Ovnsbakte rotgrønnsaker og Småpoteter med rosmarin som du kan sette rett i ovnen! Alle er klare på ca. 15 minutter og sparer deg for vasking, skrelling og kutting, slik at du heller kan ha fokus på hovedretten. I tillegg kommer Rett i ovn-variantene i en egen aluminumsform som gjør at du får minimalt med oppvask etterpå – enklere blir det ikke!

Fulle av god smak

Rett i ovn gjør det enkelt å spise god mat uten at det går på bekostning av hverken tid eller kvalitet. Server gjerne Rett i ovn til kjøtt, fisk, kylling eller bruk de som baser i gryteretter eller salater.

Fløtepoteter med hvitløk

Fløtepoteter med hvitløk lages av ferske poteter som kokes sous vide i en fyldig fløtesaus basert på ekte fløte og smaksettes med litt aromatisk hvitløk, slik at det smaker akkurat som hjemmelaget. Det eneste du trenger å gjøre er å toppe med litt ost! Varier gjerne med forskjellige oster, så får du en helt egen smak.

Visste du at?

I Grønn & Frisk lager vi maten akkurat som du ville gjort hjemme – vi bruker friske og ferske råvarer i sesong. 

 

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker er en smakfull blanding av høstklassikerne gulrot, pastinakk og kålrot. Grønnsakene er naturlige og uten krydder, slik at du kan krydre på den måten du liker aller best. Prøv deg gjerne fram med ulike kryddere eller dryss over litt ferske urter rett før servering.

Småpoteter med rosmarin

Småpoteter med rosmarin består av små, delikate poteter og en frisk rosmarin- og sitronmarinade som gir potetene en ekstra god aroma. Marinaden er uten salt, så det tilsetter du selv etter eget ønske. Prøv gjerne potetene som base i en smakfull potetsalat!

Ovnsbakte rotgrønnsaker og Småpoteter med kylling

Ovnsbakte rotgrønnsaker og delikate Småpoteter er supert tilbehør til kylling. Oppskriften finner du her.

Fløtepoteter med biff, ovnsbakte tomater og aspargesbønner

Våre smakfulle Fløtepoteter er en perfekt makker til en ordentlig god biff. Oppskriften finner du her.

Litt rare og store råvarer  

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene våre er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om grønnsakene eller potetene er litt store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle gulrøtter, kålrøtter eller poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Hvor får du kjøpt Rett i ovn fra Grønn & Frisk?

Rett i ovn får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.