Skumle jordbær
Dypp friske jordbær i smeltet hvit- og mørk sjokolade! Dette smaker like godt som det ser ut.
31. oktober feires halloween, og spørsmålet er: Knask eller knep? Her er inspirasjon til skummel snacks, med frukt og grønt i hovedrollen.
Halloween er en høytid, som ble til for å minnes de som har gått bort– som helgener (hallows) og martyrer. I dag forbinder mange dagen med god mat og snacks.
Det finnes så mye spennende du kan lage. Server spøkelsesbananer, kiwi-Frankenstein eller halloween fruktspyd, for eksempel.
Det er lett å gjøre sunn mat skremmende god. Bare fantasien setter grenser! Her kommer våre tips.
Sjekk disse kule kiwiene, med Frankstein-utforming. Fjern skallet på kiwiene, unntatt på toppen. Del dem i to. Bruk sjokolade– eller lakrissaus og spiselige øyne til ansiktet. Putt en saltstangbit inn på hver side av kiwi-Franksteinen din.
Bruk dine favorittfrukter- og bær. Tre de på spyd, og legg noen skumle, spiselige øyne på. Her har vi brukt bjørnebær, druer, blåbær, melon og physalis.
Sett halve bananer på spyd, og pynt med spiselige øyne. Putt en bit stangselleri i klementinen, og vipps så har du et minigresskar!
Halloween feires 31.oktober, dagen før allehelgensdag.
Skjær kiwi i skiver, og pynt med smeltet sjokolade og kakepynt-øyner. Sett på ispinner.
Se så enkelt det er å gjøre bananen litt mer spennende!
Dypp friske jordbær i smeltet hvit- og mørk sjokolade! Dette smaker like godt som det ser ut.
Kutt av toppen av appelsinen. Skjær ut fruktkjøttet, og del det i biter. Lag øyne, nese og munn på appelsinen med en kniv. Fyll "appelsinskålen" med gele. Topp med appelsinbitene, druer, blåbær og bjørnebær.
Skrell små gulrøtter. Dypp enden i litt dipp og fest på et mandelflak. På et vipps har du gulrotfingre.
Mange synes det er gøy å skjære ut gresskar til halloween. Visste du at innmaten kan brukes til å lage mat? Gresskarpai, suppe og muffins er kjempegodt!