Slik tilbereder du rosettkål Flower sprout eller rosettkål er en velsmakende og allsidig kål på størrelse med rosenkål, og derfor rask å tilberede.
Slik tilbereder du rødbeter Rødbeter er rike på kostfiber og har en mild jordaktig smak med mye sødme.
Kale Visste du at kale er den engelske betegnelsen på bladkål – og både grønnkål, rød grønnkål, svartkål og Flower sprout hører til kale-familien.
Basilikum Basilikum har en søtaktig og mild smak, Bruk bladene hele – eller grovkutt eller finsnitt dem.
Slik moser du poteter Hjemmelaget potetmos, enklere enn du tror! Mandelpoteter og andre melne potetsorter egner seg ypperlig til potetmos. De er melne og gir fin gylden farge og ikke minst en flott smak.
Slik tilbereder du løk Et kjøkken uten løk er nesten utenkelig. Løk brukes til utrolig mye spennende i matlaging, og løktyper finnes det mange av.
Slik tilbereder du tomater Hva er vel det italienske kjøkken uten tomater? Italienerne er flinke til å spise mye av denne deilige, friske og saftige grønnsaken – og det burde du og!