Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Iskrem med mango

Fløteis og mangokrem! Kan det bli bedre? Doble gjerne porsjonen, for denne blir garantert populær.

  • 4 porsjoner
  • 30 minutter
  • Ikke satt
Iskrem med mango

Velg antall porsjoner

Ingredienser

  • Iskrem

    • 2 ½ dl fløte
    • 3 ss sukker
    • 3 stk. egg
    • ½ stk. vaniljestang*, frøene
    • *ikke næringsberegnet
  • Mangokrem

    • 1 dl mangokrem*
    • *ikke næringsberegnet

Rangér denne oppskriften

Rangér denne oppskriften

Ingen har rangért denne oppskriften

Slik gjør du det

Følg denne oppskriften og lag mangokremen. 

Iskrem

  1. Finn fram en bakebolle, og ha i sukker og egg. Pisk eggedosis. Når den er stiv og luftig er den ferdig. 
  2. Pisk krem av fløten i en annen bolle. 
  3. Kutt vaniljestangen i to deler, og skrap ut frøene. 
  4. Bland kremen, eggedosisen og vaniljefrøene. Bruk en slikkepott og rør forsiktig. 
  5. Ha is og mangokrem lagvis i en passende isboks. Spar litt av mangokremen til pynt på toppen av isen.
  6. Frys natten over. 

Næringsinnhold