Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Iskrem med mango

Fløteis og mangokrem! Kan det bli bedre? Doble gjerne porsjonen, for denne blir garantert populær.

  • 4 porsjoner
  • 30 minutter
  • Ikke satt
Iskrem med mango

Velg antall porsjoner

Ingredienser

  • Iskrem

    • 2 ½ dl fløte
    • 3 ss sukker
    • 3 stk. egg
    • ½ stk. vaniljestang*, frøene
    • *ikke næringsberegnet
  • Mangokrem

    • 1 dl mangokrem*
    • *ikke næringsberegnet

Rangér denne oppskriften

Rangér denne oppskriften
5 /5 av 1 rangeringer

Slik gjør du det

Følg denne oppskriften og lag mangokremen. 

Iskrem

  1. Finn fram en bakebolle, og ha i sukker og egg. Pisk eggedosis. Når den er stiv og luftig er den ferdig. 
  2. Pisk krem av fløten i en annen bolle. 
  3. Kutt vaniljestangen i to deler, og skrap ut frøene. 
  4. Bland kremen, eggedosisen og vaniljefrøene. Bruk en slikkepott og rør forsiktig. 
  5. Ha is og mangokrem lagvis i en passende isboks. Spar litt av mangokremen til pynt på toppen av isen.
  6. Frys natten over. 

Næringsinnhold