Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Omelett med paprika og squash

  • 4 porsjoner
  • 15 minutter
  • Lett
Omelett med paprika og squash

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 stk. rød paprika
    • 1 stk. gul paprika
    • 1 stk. grønn paprika
    • 1 stk. grønn squash
    • 2 fedd hvitløk
    • 6,09 stk. egg, store
    • salt og pepper etter smak*
    • 1 ss vanlig olivenolje, til steking

Rangér denne oppskriften

Rangér denne oppskriften
5 /5 av 1 rangeringer

Slik gjør du det

  1. Hakk hvitløken, rens og del grønnsakene.
  2. Bruk en mellomstor stekepanne og stek de myke i litt smør eller olje over middels høy varme.
  3. Hvis squashen slipper mye fuktighet er det lurt å frese grønnsakene til væsken har fordampet. 
  4. Visp eggene sammen med 3 ss vann, litt salt og kvernet pepper.
  5. Hell eggene over grønnsakene.
  6. Bruk en stekespade og skrap eggemassen fra kantene og inn mot midten samtidig som du vender litt på pannen slik at den ustekte massen hele tiden renner ut mot kanten av stekepannen igjen.
  7. Når overflaten virker fast kan du vende omeletten over på en tallerken.
  8. Pynt med spirer eller friske urter hvis ønskelig.

Tips:

Det meste kan blandes i en omelett. Vær kreativ! Skal omeletten være med i matpakken kan den gjerne lages kvelden i forveien, den må uansett avkjøles før den pakkes.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold