Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grillspyd med padron og chorizo

Padron og chorizo er en super kombinasjon – perfekt som forrett eller til tapasbordet.

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Grillspyd med padron og chorizo

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 200 g padron*
    • 200 g chorizopølse*
    • olivenolje*
    • salt*
    • persille*, hakket
    • små grillspyd
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Skjær chorizopølsene i jevne biter.
  2. Tre pølsebiter og padron på grillspydene.
  3. Stek spydene i litt olje over middels høy varme til pølsebitene er gjennomstekte og padron-paprikaene er myke.
  4. Dryss over en liten klype salt (husk det er salt i pølsene også) og hakket persille.

Næringsinnhold