Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Ferdig vasket salat - raskt og enkelt!

Spar tid i hverdagen

Fersk, vasket og kuttet kvalitetssalat. Ren og 100 prosent naturlig.

Spar tid i en hektisk hverdag. Bruk ferdig vasket og klar salat fra BAMA. Enklere blir det ikke. Prøv den gjerne til grillmaten!

Vi har gjort jobben

Hva gjør vi når vi har vasket den ferske salaten i iskaldt vann?
- Vi vasker den én gang til!

 

Klare til bruk!

Ferdig kuttede og vaskede salater fra BAMA kommer i pose, og er like næringsrike og smakfulle som andre salater. Litt grønt til middagen, løfter den til nye høyder!

Swipe i karusellen nedenfor for å se hele sortimentet. 

Salat til middag

Det skal ikke mye til å gjøre middagen litt grønnere og enda mer smakfull. Swipe nedenfor for å se oppskrifter med ferdig vasket salat. 

Oppskrifter

Visste du at...

...ruccula inneholder vitamin A, som er viktig for synet og huden, og som bidrar til å hjelpe immunforsvaret? Den inneholder også B-vitaminet folat, kalsium, kalium og kostfiber. Bruk derfor masse ruccula til middagen, enten i salaten eller som topping! 

Babyleaf mix

En unik blanding av små salatblader som er høstet tidlig for mer sødme og aromatisk smak. Babyleaf mix består av feldsalat, mizuna, ruccula, tatsoi, red rhubarb og babyspinat, og varierer ut fra hvilke sorter som til enhver tid er av god kvalitet. Les mer om hva de ulike salatene i mixen smaker her. 

En super trio!

Isberg mix består av isbergsalat, rødkål og gulrot, og gir en herlig crunch til middagen. Den passer til det aller meste, og gjør seg spesielt godt på hamburgeren!