Bama

Seks gode grunner til å spise banan!

Digg på farten, på busstoppet, på jobb, på skolen, i barnehagen, på vei hjem, før trening, under trening, etter trening, som dessert, før du legger deg, når du våkner midt på natta og føler deg litt bråsulten, på fotballkampen, på skogstur, på fjellet, på kino, på hytta.... Når passer det egentlig ikke å spise en banan?

1. Banan inneholder næringsstoffer som bidrar til å redusere trøtthet og slitenhet, slik at du får mer energi! Den kommer ferdig innpakket, som gjør at den har en naturlig plass i treningsbagen! Nyt den før, under eller etter trening, når du kjenner at du trenger et energipåfyll!

En normal banan inneholder bare 95 kcal!

2. Banan inneholder både folat og vitamin B6 som bidrar til å redusere trøtthet og bidrar til normal psykologisk funksjon. Nyt derfor en banan mens du jobber, så holder du fokuset oppe!

4. Banan inneholder mange sunne næringsstoffer, blant annet folat og vitamin B6 som er viktig for immunforsvaret. Ta deg derfor en banan mellom slagene, så holder du deg frisk og rask!

3. Perfekt som et energipåfyll når du er på farten!

 

5. Bananen er ferdig innpakket i en helt naturlig emballasje! Og visste du at den holder seg aller best i romtemperatur? 

6. Bananen er søt og god, og smaker godt alene eller sammen med annen mat! En gjennomsnittlig banan inneholder bare 95 Kcal og kan brukes som søtning og smaksforsterker i smoothies, bakverk, frokostblandinger eller i salater. Det er bare fantasien som setter grenser!

Banan inneholder vitamin B6, folat, kalium og fiber. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin B6 og folat til å redusere trøtthet og slitenhet og bidrar til et normalt immunforsvar. De samme næringsstoffene bidrar også til å opprettholde normal psykologisk funksjon.