Bama

Vi hjelper deg!

At frukt og grønt er sunt, er det kanskje ingen som lurer på lenger. Men lurer du på hvor mye jern det egentlig er i persillen, eller hvilke bær som passer best til parmaskinke, eller til og med hvorfor bananen får brune prikker etter en dag på fruktfatet? Da er du hjertelig velkommen til å spørre våre eksperter.


Forbrukerkontakt
I BAMA er vi svært opptatt av at du som kunde skal få nyte frukt, bær, grønnsaker og poteter av den beste kvalitet året rundt. En viktig del av dette arbeidet består i å lytte til tilbakemeldinger fra deg, enten det er ris eller ros du har på hjertet. Ros blir vi glade for - og det gjør jobben vår ekstra morsom. Ris tar vi alvorlig - og bruker den til stadig å forbedre oss.  Si din mening!

Forbrukerkontakt - Si din mening 

Spør Lise om helse og ernæring

Lise Brandstadmoen er klinisk ernæringsfysiolog og jobber på tvers i hele BAMA-organisasjonen. Lise har jobbet med kostrådgiving, foredrag og veiledning i flere år og kan svare deg på det du måtte lure på som har med produktenes næringsinnhold å gjøre, samt alle andre aspekter av det helsemessige ved å spise frukt og grønnsaker. Husk at vår tjeneste ikke er en helsetjeneste med sertifisert helsepersonell, og at rådene ikke er en erstatning for legekonsultasjon eller foreskreven behandling.

Spør om helse og ernæring

Personvern

For bruk av tjensetene «Spør om helse og ernæring» og «Forbrukerkontakt - si din mening» gjelder følgende:
Alle henvendelser blir lagret kun i den hensikt å hjelpe innsender med sin forespørsel. Ingen av personopplysningene blir brukt til andre formål enn dette.

Forbrukerkontakt - si din mening

Ingen personopplysninger blir lagret i mer enn tolv måneder med unntak av saker med spesielle hensyn eller ved utbetalinger av større kompensasjoner.

Spør om helse og ernæring

Personopplysninger slettes tre måneder etter at saken er avsluttet og vedommende har fått svar på sitt spørsmål.

Ved å bruke nevnte tjenester bekrefter du som innsender at du er kjent med at BAMA Gruppen, gjennom tjenesten Socialboards, lagrer dine personopplysninger med den hensikt og begrensninger som er beskrevet over.