Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sett farge på en smaksrik påske

Endelig påske og tid for både tradisjoner og eksperimentering på kjøkkenet. Unn deg litt ekstra!

Sett farge på en smaksrik påske

Norske rotgrønnsaker på menyen

Smakfulle rotgrønnsaker og poteter er perfekt til påskemiddagen. Bruk de grønnsakene du liker aller best, og lag fargerike retter. 

Se hvordan kokken Runa Kvendseth tilbereder nydelige og smakfulle retter av rotgrønnsaker. Lag hasselback gulrøtter, saltbakte beter, bakte rotgrønnsaker eller rotgrønnsaksgrateng. I filmen ser du hvordan det gjøres, steg for steg!

 

Sveip for alle oppskriftene fra filmen

Lær hasselback-teknikken

Hvordan kan du lage fine snitt i grønnsakene, uten å kutte helt gjennom? 

Sveip for hasselback i ulike varianter

Urter

Urter er en fantastisk måte å gi retten mer smak på! Se hvordan kokken Runa bruker urter på ulike måter. Her lager hun urtesmør, pesto, urtesalt og myntesukker. 

Har du tatt fram grillen? Sveip for inspirasjon

Desserten hører med til festmåltidet. Sveip for flere tips.