Norge på sitt beste
Nå er de norske grønnsakene i sesong 🇳🇴
De norske grønnsakene kan spises akkurat som de er. Nyt de som snacks, i en salat, eller legg de på grillen.
Lær mer om de norske grønnsakene i sesong, og hvordan du kan bruke dem.

Se hva Erling Braut Haaland lengter tilbake til.
Gulrot
Gulrøtter kan spises rå eller varmebehandlet. De kan raspes, spises som snacks, grilles, bakes, og wokkes. Norske gulrøtter trenger ikke skrelles, bare skylles eller børstes. Perfekt til mellommåltid og middag!
Er gulrot sunt?
Ja, gulrot er sunt! Den er rik på vitamin A, som bidrar til å opprettholde normal hud og normalt syn. Den inneholder også mye kostfiber, som er bra for fordøyelsen. Den er både mager og kalorifattig.
Flere råvarer i sesong
Hjertesalat
Skyll og nyt hjertesalaten som tilbehør til middag, grill den, bruk den i potetsalat eller wok, eller legg den på brødskiva. Den kan også fylles og spises som en wrap. Hjertesalaten har en delikat, søt-bitter smak og sprø konsistens.
Flere oppskrifter med salat
Sveip for flere oppskrifter med norske rotgrønnsaker
Lær mer om norsk sesong!
I sesongkalenderen kan du se når de norske råvarene er klare! I tillegg til at sesongbaserte råvarer topper smaken, er det bærekraftig å kjøpe kortreiste varer fra den norske bonden.

Grønn asparges

Blomkål

Brokkoli

Hodekål

Kinakål

Jordskokk

Nepe

Reddik

Cherrytomat

Juanita

Klasetomat

Mini plommetomat

Plommetomat

Rund tomat

Basilikum

Dill

Estragon

Gressløk

Karse

Kjørvel

Koriander

Mynte

Oregano

Persille

Rosmarin

Salvie

Sitronmelisse

Timian

Bringebær

Jordbær

Crispisalat

Hjertesalat

Hodesalat

Isbergsalat

Rapidsalat

Romanosalat

Ruccula

Rød og grønn lollo

Agurk

Rabarbra
