Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Dette jobber vi med

Seks ulike forretningsområder i Norge, i tillegg til en stor internasjonal virksomhet. Vi har behov for folk med en rekke ulike kvalifikasjoner.

Dette jobber vi med

De seks områdene er dagligvare, storkjøkken, industri, blomster, servicehandel (kiosker og bensinstasjoner). 

BAMAs hovedkvarter ligger på Nyland Syd i Oslo, og her sitter administrasjonen som jobber med markedsføring, kommunikasjon, økonomi, bærekraft, compliance, HR, eiendom, IT, kvalitet og trading.

På Nyland Syd finner du også terminalen som hører til under trading - selve navet i selskapet og ansvarlig for den inngående varestrømmen. Her er det aktivitet døgnet rundt, seks dager i uken for mottak, plassering, plukking og levering.

Trading sørger for at våre avdelinger rundt om i landet får tilført ferske varer i riktig mengde og kvalitet, og sørger for distribusjon til kunder i sine regioner.

De ansatte i Trading er organisert etter innkjøp, logistikk, foredling og salg - fordelt på norske og importerte produkter.

Totalt jobber vi med rundt 5200 kunder i Norge. Det å skape verdi for dem, er drivkraften i all vår virksomhet.

I BAMA jobber vi med produkter fra hele verden og driver utstrakt internasjonal virksomhet. Både i form av eierandeler i en rekke selskaper og via en bred kontaktflate. Vi handler blant annet med 240 leverandører i 85 land.

Dette var litt om hva vi jobber med. Bli enda bedre kjent med BAMA ved å klikke på boksene under.