Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vil du bli med å øke forbruket av sunn mat?

Målet er å øke forbruket av frukt og grønt ved å levere ferske produkter av høy kvalitet.

Vil du bli med å øke forbruket av sunn mat?

BAMA er et solid selskap med en lang og spennende historie. Reisen har etter hvert blitt til det BAMA vi kjenner i dag – et selskap med rundt 3000 ansatte i inn- og utland – vi har hatt en enorm utvikling siden starten.

Det begynte med trelast i 1886, fortsatte med bananimport i 1905, før det ble noen tøffe krigs- og etterkrigsår med importrestriksjoner.

Så begynte det å svinge igjen på 60-tallet, da vi startet med salg av annen frukt og grønt, før det tok av på 90-tallet – her bidro vi til en omstrukturering av norsk frukt- og grøntbransje, og befestet posisjonen som Norges ledende selskap på området. 

LES MER: BAMAs historie

«En sunnere og ferskere fremtid»

Det er visjonen vår, og følger oss i alt vi gjør. Fra arbeidet som legges ned i hele verdikjeden, fra jord til bord, via Eat Move Sleep – kunnskapskonseptet for barn og unge, til «5 om dagen».

Vi skal spre budskapet om sunn mat, og øke forbruket på en bærekraftig måte. 

I BAMA er vi opptatt av folk! Hos oss skal folk trives på jobb, lære, lære bort og utvikle seg videre. Vi jobber sammen mot felles mål, og vi bryr oss om hverandre. Det er viktig for trivsel og arbeidsglede.

Vi har flere avdelinger rundt om i landet og mange forskjellige mennesker med en rekke ulike kvalifikasjoner. Det er mye kunnskap, og gull verdt.

Sterkt engasjement, godt arbeidsmiljø og samhold gjenspeiles i medarbeiderundersøkelsene år etter år- stolthet og engasjement er svært betegnende for dem som jobber hos oss.

De er glade i jobben sin, noe som er godt synlig hvis vi ser på ansienniteten til folk. For mange blir lenge i BAMA, samtidig som spennende folk kommer til, med nye ideer, impulser og måter å gjøre ting på.

For å lære mer om hva vi søker i BAMA og selskapet som en helhet – klikk på boksene under.