Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vil du bidra til å øke forbruket av sunn mat?

Vårt mål er å øke forbruket av frukt og grønt ved å levere ferske produkter av høy kvalitet.

Vil du bidra til å øke forbruket av sunn mat?

BAMA er et solid selskap med lange tradisjoner og en spennende historie. Den lange reisen har etter hvert blitt til det BAMA vi kjenner i dag – et selskap med 2300 ansatte bare i Norge. Ute i verden er vi enda flere.

Vi har hatt en enorm utvikling siden starten. Det begynte med trelast i 1886, fortsatte med bananimport i 1905, før det ble noen tøffe krigs- og etterkrigsår med importrestriksjoner.

Det begynte å svinge igjen på 60-tallet, da vi startet med salg av annen frukt og grønt, før det tok av på 90-tallet, da BAMA bidro til omstrukturering av den norske frukt- og grønt bransjen og befestet posisjonen som Norges ledende selskap på området.

Les mer: BAMAs historie

«En sunnere og ferskere fremtid»

Det er vår visjon, og noe som følger oss i alt vi gjør. Fra arbeidet som legges ned i hele verdikjeden, fra jord til bord, via Eat Move Sleep – kunnskapskonseptet for barn og unge, til «5 om dagen». Vi skal fronte budskapet om sunn mat og øke forbruket på en bærekraftig måte.

I BAMA er vi opptatt av folk

Våre ansatte skal trives på jobb, lære, lære bort og utvikle seg. Vi jobber sammen mot målene, og vi bryr oss om hverandre. Det er viktig for trivsel og arbeidsglede.

Vi har flere avdelinger rundt om i landet og mange forskjellige mennesker med en rekke ulike kvalifikasjoner. Det er mye kunnskap, og gull verdt.

Sterkt engasjement, godt arbeidsmiljø og samhold gjenspeiles i medarbeiderundersøkelsene år etter år- stolthet og engasjement er svært betegnende for dem som jobber hos oss.

De er glade i jobben sin, noe som er godt synlig hvis vi ser på ansienniteten til folk. For mange blir lenge i BAMA, samtidig som spennende folk kommer til, med nye ideer, impulser og måter å gjøre ting på.

Kanskje er du en av dem?

For å lære mer om hva vi søker i BAMA og selskapet som en helhet – klikk på boksene under.