Norsk crispisalat året rundt
Norsk salat året rundt!
Vi elsker norske grønnsaker! Visste du at crispisalaten er norsk hele året? Den dyrkes nemlig i veksthus hos mange av våre dyktige produsenter.
Crispisalat gir farge og krønsj, både til hverdags- og helgemiddagen. Uansett hva du liker - crispisalaten gir måltidet et ekstra grønt og sunt løft!

Sveip for oppskrifter med norsk crispisalat
Oppskriftsliste 1
Søt og mild
Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. En søt og mild smak, med en sprø konsistens!
Gir deg energi
Crispisalaten gir deg B-vitaminet folat, kalium og massevis av kostfiber. Disse næringsstoffene er viktige for kroppen, blant annet hjelper folat immunforsvaret og gir deg energi.
Sveip for oppskrifter
Lokalt
Dyrket av 16 dyktige produsenter spredt rundt i hele landet, hvorav 14 av disse dyrker i veksthus.
Lær mer om norsk sesong!
I sesongkalenderen kan du se når de norske råvarene er klare! I tillegg til at sesongbaserte råvarer topper smaken, er det bærekraftig å kjøpe kortreiste varer fra den norske bonden.
Spagettigresskar
Karse
Persille
Rosmarin
Hodekål
Rødkål
Purre
Rødløk
Kinakål
Rosenkål
Gul løk
Jordskokk
Pastinakk
Gulrot
Rødbete
Sellerirot
Persillerot
Juanita
Dill
Estragon
Basilikum
Koriander
Kjørvel
Gressløk
Mynte
Oregano
Timian
Sitronmelisse
Salvie
Aroma
Sjalottløk
Vårløk
Gravenstein
Chioggiabete
Gul bete
Kålrot
Reddik
Discovery
Åkerø
Hokkaidogresskar
Summerred
Beate
Folva
Kerrs pink
Ringerikspotet
Asterix
Gulløye
Hodesalat
Agurk
Mandelpotet
Pimpernel
Rapidsalat
Stangselleri