Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Bananen gir deg helsefordeler!

Den smaker godt, har en naturlig innpakning og er bra for kroppen.

Bananen gir deg helsefordeler!

Digg på farten, på busstoppet, på jobb, på skolen, i barnehagen, på vei hjem, før trening, under trening, etter trening, som dessert, før du legger deg, når du våkner midt på natta og føler deg litt bråsulten, på fotballkampen, på skogstur, på fjellet, på kino, på hytta.... Når passer det egentlig ikke å spise en banan?

1. Banan inneholder næringsstoffer som bidrar til å redusere trøtthet og slitenhet, slik at du får mer energi! Den kommer ferdig innpakket, som gjør at den har en naturlig plass i treningsbagen! Nyt den før, under eller etter trening, når du kjenner at du trenger et energipåfyll!

2. Banan inneholder vitamin B6 som bidrar til å redusere trøtthet og bidrar til normal psykologisk funksjon. Nyt derfor en banan mens du jobber, så holder du fokuset oppe!

3. Perfekt som et energipåfyll når du er på farten!

4. Banan inneholder sunne næringsstoffer som vitamin B6. Dette vitaminet er er viktig for immunforsvaret. Ta deg derfor en banan mellom slagene, så holder du deg frisk og rask!

5. Bananen er ferdig innpakket i en helt naturlig emballasje! Og visste du at den holder seg aller best i romtemperatur? 

6. Bananen er søt og god, og smaker godt alene eller sammen med annen mat! En gjennomsnittlig banan inneholder bare 95 Kcal og kan brukes som søtning og smaksforsterker i smoothies, bakverk, frokostblandinger eller i salater. Det er bare fantasien som setter grenser!

Banan inneholder blant annet vitamin B6, kalium og kostfiber. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin B6 til å redusere trøtthet og slitenhet og bidrar til et normalt immunforsvar. De samme næringsstoffene bidrar også til å opprettholde normal psykologisk funksjon.

Relaterte oppskrifter