Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Juicing

Juicing, en flott måte å få i seg frukt og grønnsaker på enten du bruker harde frukter og grønnsaker som epler eller gulrøtter, eller myke, som tomater og kiwi, gjør en juicemaskin jobben for deg.

Juicing

Har du en egen juicemaskin hjemme, kan du lage juice når du vil og drikke juicen helt nypresset. Bland gjerne grønnsaker og frukt! Grønnsaker som gulrøtter, stangselleri, brokkoli og rødbeter smaker forfriskende og godt i kombinasjon med for eksempel epler og litt sitron. En god juice får du om du presser appelsin og gulrot sammen med litt lime eller sitron.

Eller hva med stangselleri, eple, lime og en gren mynte? Det smaker rett og slett fantastisk! Få blenderen og juicemaskinen ut av skapet og ha dem stående fremme på kjøkkenbenken. Frukten og grønnsakene også, forresten. Gjør dem lett tilgjengelig slik at det bare er å putte godsakene i juiceren og nyte den friske juicen!

En god hjemmelaget limonade som barna vil elske, lager du av to epler, en halv sitron og eventuelt en kiwi. Frisk, smakfull og rett fra naturen!