Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

5 oppskrifter når du vil vekke helgefølelsen

Det er flest hverdager i uken, men det er ikke dermed sagt at du ikke kan vekke helgefølelsen på en hverdag. Her er 5 enkle og raske oppskrifter som gjør ukedagene litt mer smakfulle.

taco vegme pulled

Taco med pulled

Taco er for de fleste vanlig på fredager, men hvorfor ikke la seg inspirere av amerikanernes tacotirsdag? For en litt mer smakfull taco, kan du bruke VegMe pulled – ferdig marinert med masse god smak. Topp tacoen med frisk koriander og limesaft, så er tirsdagshelgefølelsen sikret.

Gå til oppskrift

Vegetariske Enchiladas

Vil du ha noe annet enn klassisk taco til middag, er enchiladas med VegMe vegodeig et smakfullt alternativ. Med fullkorntortillas og salat ved siden av, har du en helgemiddag klar i en fei – på en hverdag.

Gå til oppskrift

Vegetarpizza med tykk bunn

Pizza med tykk bunn er en nostalgisk klassiker fra 90-tallet. Her det fritt frem med valg av topping. Hvorfor ikke gå for VegMe vegodeig i pizzasausen og servere med kremet VegMe aioli, friske tomater og crispy ruccula? Velg gjerne pizzabunn med grovt mel – du vil knapt merke forskjellen.

Gå til oppskrift

BBQ-burger med cheddar

Det er få ting som gir helgefølelse som en saftig burgermiddag. Denne oppskriften er både klassisk, smakfull og lettvint. Server med søtpotetfries og aioli, og bruk gjerne grovt burgerbrød (det er jo tross alt hverdagshelg).

Gå til oppskrift

Vegetarboller med hoisin og chili

Her forenes søtt og sterk i nydelig harmoni, og resultatet er en herlig hverdagsmiddag som lett vil gi deg helgefølelsen. Den tar kun 10 minutter å lage og kan nytes med en frisk salat til.

Gå til oppskrift